Udvalgte hunde- og ferielinks

Bed & Breakfasts og Ferieboliger

http://www.gites-de-france.com

En god, fransk database over hytter og B&B. Man kan vælge at få siden vist på engelsk og kun at få vist "Bed & Breakfasts".
I søge-billedet kan man udvide søgekriterierne (Criteria +) og kun få vist de B&B, som accepterer hunde. Det er selvfølgelig også muligt at vælge bestemte regioner, og der er også en del andre kriterier, som kan tilvælges.
På denne måde kan man få en meget overskuelig oversigt over de B & B, der accepterer hunde. Man må så ud fra beskrivelsen af det enkelte sted vurdere, om det opfylder de krav, man selv stiller til et hundevenligt sted.

http://www.hundeurlaub.de
En tysk database over ferieboliger i Europa, hvor det er tilladt at tage sin hund med. Man kan søge på enkelte lande eller områder og kombinere det med eksempelvis en bestemt type feriebolig. Man kan også tilvælge diverse faciliteter, eksempelvis swimmimgpool. Rejser man med flere hunde, er det  også muligt kun at søge på de ferieboliger, der tillader f.eks. 3 hunde

Campingsider

http://da.camping.info

En europæisk campingguide med meget fine søgefaciliteter. Man kan starte med at søge på Kort for at vælge land, derefter vælge de pladser til, hvor hunde altid er tilladt. Så kan man sortere yderligere pladser fra ved at vælge en bestemt type beliggenhed - f.eks. "i bjergene".
Undervejs i søgningen kan man hele tiden se, hvor mange hits, man er landet på.

http://alanrogers.com/campsites/dogfriendly

Hjemmesiden indeholder en meget stor fortegnelse over campingpladser i Europa. Det er muligt at søge på hundevenlige pladser og samtidig kombinere med andre ønsker. Siden indeholder kort, så man ud fra dem kan udvælge mulige pladser.

http://www.rullevognen.dk
En privat hjemmeside om campingture rundt omkring i Europa. Parret bag siden har selv hund med på rejserne
         

www.skyttens-camping.dk/

En privat hjemmeside om campingture rundt omkring i Europa. Siden indeholder rigtig mange oplysninger relateret til camping. Bl.a. er der en oversigt over billige campingpladser i Danmark

.

Hundesider

http://www.gipote.dk

Udover at være en hjemmeside med annoncer for hundehvalpe, hundeudstyr og lignende, indeholder siden også en brevkasse, artikler samt et omfattende forum hundefolk imellem. I hundeforaet kan man få og give tips til hinanden om alt muligt indenfor hundeverdenen. 


http://www.hundeskovene.dk


Hjemmesiden giver en oversigt over hundeskove, parker og andre steder, hvor der må være løse hunde


Vaccinationer m.m.http://www.foedevarestyrelsen.dk

På siden vælges Import, eksport, derefter Rejse med kæledyr. Her kan man få en detaljeret beskrivelse af reglerne ved indrejse til de forskellige lande.