Tips og tricks

På en campingtur i Holland snakkede jeg med et dansk ægtepar, der havde en smart "kravlegård" til hunden. Den kunne nemt sættes op og pakkes sammen. Den fyldte ingenting.
Den er helt sikkert kun smart, hvis man har en lille hund.
- Men den er et EKSEMPEL på, hvad denne side kan indeholde.

Vi har selv eksperimenteret lidt med læsegl, lange snore og lign. uden at finde den perfekte løsning på lidt frirum til hundene i forlængelse af vores campingbus.

Det kan være, andre kan bidrage med den løsning, der passer til os ..

Hundehegn og lignende

Forslag til hundehegn:

"Vi bruger et grønt, kraftigt plastichegn, som kan rulles sammen, når vi kører og kan sættes op individuelt med spyd, der blot stikkes/flettes ind i hegnet. Enkelte steder vil de ikke have det på campingpladsen, men det er få steder. Så kører vi bare videre".

Anne Mette Nielsen____________________________

"Til afsnittet Tips kan vi fortælle, at vi har købt komposthegn i Harald Nyborg og lavet en smart hundegård til vores hvalp på 8 mdr. Vi har tilpasset den, så den kan stå udenfor døren i autocamperen. Når hundegården lukkes sammen fylder den 69 x 89 cm. Vi har købt 4 x 4 stk. komposthegn á 89,50 kr. plus en pose strips, så har du en lækker hundegård".

Karen Margrethe & Henning Sørensen

Vandskåle

Vandskåle som en smittekilde.
"Lad ikke din hund drikke af alle de vandskåle, som står ved cafeer og på butiksgader. Vores hund blev smittet med kennelhoste og var syg et par dage.
Man kan købe en hundevandflaske med "skål", og faktisk kan man få en lille hunderygsæk - ja så kan hunden jo selv bære sin drikkedunk
...."

Pia Holm Jensen